De accomodatie

Verhuur hal voor evenementen.

BinnenbakDe binnenmanege heeft een oppervlak van 1300 m2 en bied daarmee vele mogelijkheden voor hippische en niet-hippische evenementen.
In deze hal vindt de jaarlijkse veulenveiling plaats en verder zijn er ook al eens een volleybaltoernooi en een optreden geweest. Ook is er met Pasen en Pinksteren een rommelmarkt, welke een groot aantal bezoekers trekt. Deze hal is dus geschikt voor groepsspellen, feesten, optredens, etc. Vanuit de kantine heeft men goed zicht op de hal, deze is voorzien van een uitgebreide bar en keuken, welke bij bespreking ook open kan zijn om zo uw familiebijeenkomst of clubuitje compleet te maken.

Ruimte voor feesten, partijen, vergaderingen etc.

KantineDe kantine is door haar grote oppervlak zeer geschikt als ruimte voor feesten, partijen, en vergaderingen. Deze ruimte beschikt over een uitgebreide bar en keuken. Voor vergaderingen zijn er lange tafels aanwezig in ruitvorm, voor feesten en partijen zijn er de sta-tafels als uitbreiding op de bar. De kantine heeft een gezellige uitstraling. Het is mogelijk deze ruimte af te huren met barmedewerk(st)ers, maar u mag dit ook zelf verzorgen. Ook is het goed barbecueën op deze locatie; bij mooi weer is er het ruime terras maar, bij slecht weer kan dit plaats vinden in de binnenbak.

Verhuur groepsaccommodatie.

Bij Stal Vos zijn ook groepsuitjes mogelijk. Zo zijn er vrijwel standaard 8 boxen leeg. Voor de slaapgelegenheid zijn er 6 bedsteden en voor grotere groepen zijn er ook nog stapelbedden bij te plaatsen incl. matrassen. Ook voor een uitje met de rijvereniging of ponyclub bent u dus bij ons welkom! Komt u bij ons logeren dan is er de mogelijkheid om ons de maaltijden te laten verzorgen, zowel een eenvoudig ontbijt als diner in buffetvorm. Paarden die bij ons op stal staan worden door ons uitgemest en gevoerd zodat u daar geen omkijken naar heeft.