Veulenveiling

Stal Vos en Hippisch Centrum Exloo organiseren samen de Final Foal Auction om fokkers en kopers samen te brengen.

Op 16 september wordt er in Dwingeloo geveild en 14 oktober vindt er een veiling in Exloo plaats, die beiden de naam Final Foal Auction hanteren.

Bij de selectiedagen van veulenveiling Dwingeloo, was er een aanbod van ruim 400 veulens, dat betekent dat er na het samenstellen van de collectie voor Veulenveiling Dwingeloo er een groot aantal fokkers met een stel goede veulens niet kunnen worden aangenomen. Om deze afzetmarkt in de regio toch te stimuleren is het idee van de Final Foal Auction ontstaan.

De Final Foal Auction is een nieuw initiatief wat los staat van Veulenveiling Dwingeloo. Met de Final Foal Auction willen we nog een keer proberen om fokkers en kopers bij elkaar te krijgen.

De Final Foal Auction is een veiling met vrije inschrijving.

 

Helaas gaat de Final Foal Auction in Dwingeloo op 16 september 2017 niet door dit als gevolg van te weinig opgave! Inschrijven voor deze datum is dus ook niet meer mogelijk.
Om misverstanden te voorkomen: De reguliere veiling van Veulenveiling Dwingeloo op vrijdag 15 september 2017 gaat uiteraard wel door!
De collectie is te bekijken op de site www.veulenveilingdwingeloo.nl

 

Opgave voor de Final Foal Auction op zaterdag 14 oktober te Exloo is nog wel mogelijk door onderstaande gegevens en een kopie van stamboekbewijs (van veulen , anders van moeder) en evt. relevantie informatie te sturen naar:

Final Foal Auction
t.a.v. Eise Brinkman
Westeind 124
9636 CG Zuidbroek

of te mailen:
auction-exloo@outlook.com

Meer info is ook te vinden op Facebook Final Foal Auction Exloo