Home

By | 16 maart 2014

Stal Vos heet u welkom

Stal Vos heet u welkomStal Vos bied u vele mogelijkheden op hippisch, maar ook op niet hippisch gebied. Zo zult u op deze site enkele van onze paarden vinden welke wij te koop aanbieden, kunnen lezen over de mogelijkheid tot stagelopen en de vele mogelijkheden zien van de accommodatie.
Deze stal bestaat uit een jong team met aan het hoofd Arjen Vos; eigenaar en bedrijfsleider. Arjen is al meer dan 40 jaar actief in de paardensport, dit eerst ook als springruiter, tegenwoordig enkel nog als instructeur en handelaar.
Zoals de paarden; No Merci, Okidoki, Zappa WH, Ugano, Appel WH, Brego welke allemaal hun carrière zijn begonnen in de stallen van Arjen Vos. In de loop der tijd zijn er +/- 20 paarden verkocht, die later internationaal 1.50m of hoger liepen. 
Wij willen u middels deze site op de hoogte brengen van de vele mogelijkheden van dit bedrijf en hopen u eens te mogen verwelkomen als gast of klant.

Heeft u vragen of behoefte aan persoonlijk advies, mail dan naar info@stalvos.nl of verstuur een mail via het contactformulier.

Geef een antwoord